Lisätietoa tietojen toimittamisesta

Tutustu tietoihin, joita Kasperskylle toimitetaan käytettäessä sovelluksen aikaisempia versioita

Tässä osiossa kerrotut tiedot eivät sisällä mitään käyttäjän henkilökohtaisia tietoja. Tietoja tarvitaan oikeudenhaltijan ohjelmiston toimintaa varten, ellei toisin ilmoiteta.

Kaspersky suojaa vastaanottamiaan tietoja sovellettavan lain ja omien sääntöjensä mukaisesti. Tiedot siirretään suojatusti.

Tiedot, joita Kaspersky Safe Kids for iOS 1.45.0.XXX ja sitä uudemmat sekä Kaspersky Safe Kids for Android 1.75.0.XXX ja sitä uudemmat toimittavat Kasperskylle:

My Kasperskyn kaksivaiheinen tarkistaminen edellyttää laitteeseen tekstiviestillä lähetetyn koodin syöttämistä.

Varmista My Kaspersky -tilisi turvallisuus syöttämällä CAPTCHA-merkit.

Hyväksyt, että käyttäessäsi sovellusta Kasperskylle lähetetään automaattisesti tietoja KSN-palvelujen laadusta:

Käytämme seuraavia ei-henkilökohtaisia tietoja Ohjelmiston ydintoiminnallisuuksien varmistamiseen:

Myös nämä tiedot toimitetaan Kasperskylle, kun käytetään Kaspersky Safe Kids for Android 1.75.0.XXX -versiota ja sitä uudempia versioita: